Melbye Energi

Melbye har Skandinavias best dokumenterte og etablerte systemløsninger for kraftdistribusjon, samt unike løsninger innen personlig sikkerhet.  


Produkter fra verdensledende produsenter

Melbye Energi tilbyr et bredt utvalg av materiell fra verdensledende produsenter innen el-distribusjon. Med vår kunnskap om det skandinaviske markedets kvalitetskrav, samt vårt sterke samspill med sluttbruker, er vi i stand til å gi deg den beste tekniske supporten du måtte ha behov for.

Hovedlager i Norge og Sverige sørger også for rask og sikker leveranse til deg som kunde. Melbye Energi leverer produkter til blant annet følgende områder.

Med Melbye sine innovative løsninger, som f.eks. våre komposittstolper, får du en bærekraftig, kostnadseffektiv og fleksibel løsning som også er fri for miljøskadelige giftstoffer.

Se hele vårt produktsortiment

Godkjente farvannsskilter og kabelvernrør

Melbye er komplett leverandør av markerings- og opplysningsskilt. Vi leverer både folierte skilt og magnetskilt av god kvalitet, holdbarhet og lesbarhet. Vi kan skreddersy våre skilt i de aller fleste materialer og størrelser etter ditt behov. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning for din situasjon.Våre aluminiumskilt har en svært god holdbarhet mot korrosjon, og kan trygt plasseres utendørs med lang levetid og lesbarhet.

PVC-skiltene er lys- og værbestandig og beskyttes med lakk, på samme måte som aluminiumskiltene. PVC-skiltene har dog en noe kortere levetid utendørs enn våre aluminiumskilt.


 

Les mer

Skiltene fester til alle rengjorte og plane flater

De selvklebende skiltene våre har en limflate som er beskyttet med slisset dekkpapir for å forhindre f.eks fingeravtrykk ved montering. Skiltene fester til alle rengjorte og plane flater. Dette er værbestandige skilt som kan brukes både utendørs og innendørs.

Magnetskiltene i vårt sortiment, er beregnet til både utendørs og innendørs bruk.
I de største skiltene (A5) er det benyttet magnetduk som basismateriale, mens de minste skiltene er produsert i stiv PVC med en pålimt, ekstra sterk magnet.


Axclight® H hengekabel med forsterket bæreline

Melbye er forhandler av Nexans’ Axclight H hengekabel, som gjør det mulig å bygge anlegg med lavere kostnader knyttet til drift, vedlikehold og avbrudd. Lange spennlengder og smale traseer sørger for at kabelen også kan brukes i områder med krevende terreng.

Les mer

Support og service i hvert steg av prosessen

I Melbye streber vi alltid etter å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder. 

Vi anbefaler at du benytter deg av vår kunnskap for å finne den beste løsningen for ditt prosjekt. Vi støtter deg med planlegging, lagring og teknisk støtte i hvert steg av prosessen. Du betaler ikke ekstra for vår support, men du blir garantert en løsning som er skreddersydd etter dine behov.  


De smarteste løsningene. Til det beste for alle.

Se våre produkter

Vil du vite mer om våre energiløsninger?

Kontakt oss

Vil du vite mer om Melbyes andre forretningsområder?